Beautiful Followers :-)

Wednesday, November 25, 2009

Weekend yang memenatkan..tapi syiokkkkkkk!!!! - part 2

bersambung dari entri di bawah....
habih game badminton dalm kul 4.15 petang camtu la...balik rumah dah melepek..ingat nk rest je la mlm tu..sekali ibu terlupa en suami ada bgitau ada reuinon geng2 dia plak kt shah alam...adeh la..nak tak nak gagahkan jugak la pegi...dlm kul 8.30 camtu sampai sana..kitorang makan kt tasek shah alam...ibu kenal la jugak geng2 en suami ni since dari zaman bercintan cintun dah kenal kan....tp kali ni siap ada yg turun dari terengganu, penang & melaka..masing2 datang dah bwak anak2..ada yang baru sorang, nak masuk dua nak masuk tiga pon ada...heheee..yang bujang cuma tinggal 2 orang je lagi....layan je la gambo2 malam kejadian itu yer...




3 comments:

mancet said...

lisa br pasan comment lisa..brand ape deep freezer kt giant tu?

Naz-Segalanya disini said...

alah..cutenya toncet mcm mysara syauqeena tu..lama tak melawat kat sini..bilalah nak dapat buat toncet tu..dlu ms kecik sllu toncet mcm tu..dipanggil pokok kelapa

Ibu_Mysara Syauqeena said...

mancet: df tu brand elba...lisa survey2 tmpat lain smua >rm700..sekali tgk kt giant kota damanasara rm670 camtu la...tk sure samada giant lain sama ke tak...

nazz: hehe..tu la dulu2 kan orang panggil pokok kelapak kan..hehehe..skang dah ada yg panggil pms shogun plak...wakakakak...