Beautiful Followers :-)

Wednesday, November 18, 2009

baby in romper contest

ibu dah lama nampak contest ni, tapi hari ni baru ada chance nak buat entri disebabkan bz tahap gaban, ekekekek....ibu memang suka pakaikan baby PMS rompers sebab senang n nmpak cute je especially dengan "peha ayam" dia tu..wat ibu rasa nak geget2 je..hehehe....pastu design plak chantek2 kan, macam wording ada, tu yang seronok beli romper ni (rabak la poket ibu dan abah), hehehe...lagipon senang pakai rompers ni biler nak tukar diapers..so dengan lafaz Bismillah, inilah pic yang ibu pertaruhkan....headband nama dia mesti ada, sebab PMS takleh cakap lagi, so biler orang tnya nama, dah sah2 nampak kat pale dia tu..ngeeeee
masa ni baby PMS ikut ibu main pingpong, with her orange rompers yang ibu baru beli seminggu sebelum tu, hehehe..kire baru rasmi la aritu...

Nama saya Putri Mysara Syauqeena binti Syamsul Razman, tapi kat blog ibu tulis PMS jer..
Umur saya 6 bulan 10 hari masa ibu ambik gambar ni

yang ni plak pics selingan aksi2 baby PMS dengan rompers nya..jangan mare ye puan blog ibu tempek banyak piccas..hehehe

smpai ternganga mulut dia punya la ralit main dengan hippo, kill kill die die hippo sian hippo...uishh ganas ganas 18PL..tu dia minah terap  baby PMS sedang beraksi, smpai butang pon tak dan nak pasang...opsss abaikan pemandangan di belakang itu yer..hehehe


masa ni g tengok abahnya lawan bola, mata dah ngantuk la tu pastu dah boring dok dalam car seat tu, nak berusaha keluar, hehehe

yang ni paling ibu tak tahan tengok,aksi PMS makan budak kaki!!!sampai berbunyi2 hisap.....adeh la...nak adik ke sayang???hehehe


ni plak syarat2 penyertaan yang ibu dah fullfill semuanya...kalo ada yang tertinggal harap2 puan blog bgtau deh..hehehe

t&c
1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest' ---ok dah

2. upload gambar baby anda yang beromper ittew --- seperti gambar di atas

3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah ---- semestinya..PMS masa ni 6 bulan 10 hari

4. bermula dari harini hingga 24 nov ---- HappY BirthDay ADEEB!!!!!!!!!!!!!!!!

5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper --- i followwwwwwwwwwww

6. pastikan ada link me & kodai me sekali --- dah link jugakkkk

7. juga di bloglist anda --- dah list....

8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified --- ada ada ada....hehehe

9. no votes, no slogan --- bagus bagus bagus, ^_^

10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja --- ok dah....

11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer.. ---sudahhhhh

3 comments:

kakngah said...

kehkehkeh!!!
sowey.. sy terlepas pndang la tue..
meh..
msk gerabak #3
gud luck PMS!

Ibu_Mysara Syauqeena said...

kakngah: tq sebab dah review deh...hehehe

Mummy Aqil said...

gud luck bb PMS. nnt mng jgn lupa bro Aqil khalish k.. hehe