Beautiful Followers :-)

Monday, November 23, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata

wah kali ni ibu jumpa plak contest ni kat blog ummu mishkah...ibu dok tunggu2 gak ada ke tak mommies yg nk buat contest ni masa ibu dapat snap pic baby PMS berkaca mata..chewahhhh....actually banyak gak pics baby pms bercermin mata ni..tp dah ummu mishkah dah TEGASKAN hanya 1 gambar yang boleh dipertaruhkan so lepas godek2 hard disk carik pic baby pms, so ini lah pic yang ibu pertaruhkan....
pic ni ibu ambil masa balik bercuti kat kedah..tu spec tokwan pms kitorang pakaikan kat dia..tengok la selamba je dia posing dengan spec tu...hehehehe...masa ni kitorang dah siap2 nak bertolak balik ke KL..
so kalo2 mommies yang lain nk join leh tengok2 kat blog ummu mishkah tengok syarat2 penyertaan dan hadiah2 nye yer....bleh la ibu wat collection  tupperware tu..hehehehe...


Nama: Putri Mysara Syauqeena binti Syamsul Razman
Umur masa gambar diambil: lima bulan dua minggu

ok la ummu mishkah, tengok2 la mana tau kot2 berkenan dengan baby pms ni..hehehe


2 comments:

ummumishkah said...

OK dear! Dah lulus ni.. Good Luck!

Ibu_Mysara Syauqeena said...

hehehe:tq ummumishkah....