Beautiful Followers :-)

Tuesday, November 10, 2009

Jalan2 carik makan......

sejak dua tiga menjak ni ibu malas jarang nk masak so banyak makan kt luar jer...penat agaknya dan ibu pon tk smpai tahap supermom lagi..hehehe....so dari ari rabu mlm kitorang makan kat Ani Sup Utara kat sec.2 Shah Alam..memang lama dah tak makan kat sini dan bile tgk deko baru dh bertukar wajah..chanteks gak la n rasa lebih selesa..1st time baby PMS dok dlm baby chair lepas dah pndai duduk ni....hehehe... tp dia mengaruk gak la sebab dah ngantuk...khamis mlm jumaat plak cadang nk g beli barang sikit kt tesco n singgah makan kat secret recipes ... jumaat mlm sabtu plak ronda2 kt the curve sbb en suami kata nk carik kasut bola last2 smpai ke Ikano...tak beli gak sebab tkde yg dicari...last2 baby PMS gak yang dpt toys baru dan baju baru.....sian ibu ngan abah tkde beli apa pun yer..dah puas ronda baru la rasa lapar so singgah Kenny Rogers kt Street the curve tu makan..baby PMS dah tertido dlm stroller dia...hehehe....dekat kul 11.30 mlm gak la baru smpai umah..hehhee...nasib baik baby PMS ok je mlm tu..bukan apa risau gak bawak baby kluar malam2 ni....apa2 pun tgk la serba sedikit pics yg ibu tempek ni..tak larat nk taip dah..hehehehe
masa mula2 dok dlm baby chair @ Ani Sup Utara..

tengok keliling semua nampak makanan jer..hehehe

pastu mulut tu mula la dok terkumat kamit..hehehe....

anak abah..hehehe

anak ibu plak...hehehe

baby PMS pon nak makan jugak...hehehe

muka seposen dia la ni @ secret recipes

dah agah2 baru nak snyum2 gitu...

mana makanan saya ibu????

zzzzzzzzzzzzzzzzzz....ibu dan abah tgh makan..hehehe

4 comments:

Mummy Aqil said...

yela. kedai ani sup utara semua branch dorg upgrade kot. ku g yg kat sec 2 ms awl thn hr tuh. mmg beza la dgn zmn study lu.

yg sec 9 lgla. dr ghupe bengkel keta, dah jd lawa xhengat. hehehe....

Ibu_Mysara Syauqeena said...

tu la sebab dah lama tak junguk kedai tu..slalu g shah alam pon ke tmpat lain..mana leh lupa tmpat bercinta..ahakssss..

p!nkerton said...

kitorg pon suka gi makan kat ani sup utara sbb baby chair dia best ade cushion gitu hehe..

Ibu_Mysara Syauqeena said...

p!nkerton: hehhee..tu la baby chair dia empuk2 gitu....rasa tingin plak nk dok dlm tu tp tk muat..hehehe...geram la tgk athirah tu fatih..cam nak geget2 je dia....ekekekekek