Beautiful Followers :-)

Monday, November 23, 2009

Entri untuk mama amirah.....

Happy birthday to u, u are born in the zoo happy birthday to u, happy birthday to NURUL, happy birthday to u............

entri kali ni ibu tujukan special tau buat mama amirah.....hari ni bday dia yang ke ??
opssss bleh sbut ke tak ek?hehehehe..apa2 pon ibu ucapkan selamat ulangtahun buat sahabat ibu ni...semoga sentiasa berbahagia di samping en bos nya dan baby amirah..
nurul antara kawan2 ibu yang ibu boleh panggil SAHABAT...walaupun kami baru kenal tak smpai 2 tahun tp bnyak citer sedih citer gmbira yang kami dah share sma2..dari kami belum mngandung, dpt tau result ngandung pon sama2 jer...smpai kami dah dpt baby...dahtu sma2 dpt baby girl plak..heheh...so banyak sgt menda yg kami share..smpaikan nk beli apa2 mesti saling ajak mengajak, hehehe.. (bising la en suami ibu dan en bos yer)....kire ibu ngan mama amirah ni leh ngam la...hari2 dia la teman ym ibu dari start keje smpai nk balik...alamak kantoi!!!!
semoga persahabatan kita ni berkekalan smpai la ke anak2 kita plak yer....
buat nurul, jangan lupa hadiah bday mntak kt en bos dehhh....."idea" ai tu awak leh kemukan pada en bos...wakakakakaka (gelak jahat)...hehehe

ibu with mama amirah (abaikan muka ibu yg chomots itu yer..hasil peluh2 main badminton, heheh)

My Dear Friend,


4 comments:

Aqsha n Nurul said...

Wah!! terharu ai... ekekeekeekk.. anyway, thankz a million aa makcik lisa aka ibu pms... ;) siap ade entry khas lg uuu... ai pon x buat lg entry besday ai ni... heheheh...

p/s: ayarrkk!! kantoi daa ym hari2... wakakaakakk... ;p ;p ;p

Ibu_Mysara Syauqeena said...

nurul: hehehehe..takde keje semalam tu pasal ai buat spesel entri untk u tu...hehehe....nanti jgn lupa belanja deh..hehehe....

Mummy Aqil said...

wohooo...siap spesel entry nih. xtahan. weeh erul.. ku jeles nih. hahaha...

anyway, ku tmpg wish gak la.hepi besday. wpun ku dah wish kat ym td. hahaha...

Ibu_Mysara Syauqeena said...

oh oh oh mummy aqil jangan la dikau jeles..dikau pon kawan yg ku boleh panggil sahabat juga..cuma semalam ada masa terlebih so daku wat la spesel entri..pasni kena wat list la bday sahabat2 daku so leh daku wat spesel entri tiap kali bday deh..hehehe