Beautiful Followers :-)

Friday, October 30, 2009

pin pin posto posto....

wah tu agaknya posmen dolu2 hantar surat kan?hehehe...ibu nak citer ttg parcel yang ibu dpt last tuesday....tp tgk la arini bru nk citer kan?haissshhh (mode:ketuk pale sikit)...nak tau apakah ia murid2 kawan2????jeng jeng jeng....
*
*
*

bungkusan misteri di atas meja...


ha inilah isi kandungan kotak misteri neh.....new cds for my bam2 PMS beli dari k.miela77...


ibu tengah buka2 dia pon sibuk nak tolong..hehehe


"green, blue, orange, white, yellow..emm ok ibu smua kaler dah ada ni...."

so far PMS dah ada 9 cd, so dah leh fully utilise la pasni, bfore ni pakai weekend je bile dengan ibu, lepas ni dah bleh guna hari2..yeay (agak2 rajin tak abah ibu nak membasuh cd2 itu..hehehe)!!!ibu pon dah siap tunjuk kt bs lagik camne nk guna n so far she's ok with that...harap2 tk la dia rasa nyusahkan kan?

sebenarnya dah banyak jugak barang yg ibu beli online tapi asyik terlupa amik gmbar (alasan camera tak bawak)...antaranya pam spectra3 ibu tu, contact lens dari nurin, fenugreek dari nisa, etc etc la...so far Alhamdulillah smua barang yang diterima dalam keadaan baik n very good services..no worries ibu akan rebuy lagik tau kat u olss....tungguuuuu

3 comments:

Mummy_Sofea said...

waa jelesnya PMS da ada suma warna..sofea lum lg..baru ada 4pcs..insyaallah nak belikan jgk nati..

Ibu_Mysara Syauqeena said...

sis: la igt kan beli dah jugak kt k.meila tu....tkpe sikit2 lama2 jadik bukit..hehehee...

::Mamalyna:: said...

Salam perkenalan, baby tight, legging, socks dan kidsoutfit ada disini…mehler singgah…
http://www.mamalyna-eshops.blogspot.com