Beautiful Followers :-)

Friday, October 2, 2009

@ Si Comel Berbaju Raya Contest

waaah balik balik raya je ibu tengok ada contest untuk si kecik beraju raya anjuran BabyIbu..
apa lagi, ni kire 1st contest ibu nak join..sebelum ni tngok je..hehehe....ibu nak sangat join sebab ni 1st time beraya dengan baby PMS and of course la siap berbaju kurung gitu walaupun baru nak masuk 5bulan...siap kaler merah makngah lagi tau..carik punya carik inilah pic yang ibu rasa menyerlahkan keCOMELan anak ibu...baju kurung merah dengan hairband dengan nama dia lagi...sile la puan penganjur tengok2 ye mana tau berkenan..hehehe...



 Nama saya: Putri Mysara Syauqeena binti Syamsul Razman

Umur saya: Nak masuk 5 bulan pada 04/10/2009

 
 Syarat Penyertaan:


Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda ---> ok dah

Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini ---> dah jugak

Membuat entri mengenai contest ini diblog anda ---> pun dah

Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) ---> ni pun dah jugak

Sila nyatakan nama si comel dan umurnya ---> Putri Mysara Syauqeena binti Syamsul Razman, 5 bulan

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) ---> sudahhhh

Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. ---> ok siap....

Klik sini untuk Q &A

Bagi Kategori A:


Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop


Hadiah Misteri

Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..more info

Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen..so mehla ramai-ramai sertai..

P/s: Jutaan terima kasih kepada sponsors kita..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..











6 comments:

Aqsha n Nurul said...

gud luck ye makcik... hehehehe

ezan said...

comelnye pakai baju kurung.. :) good luck..

btw, i folow blog u ek.. :)

Ibu_Mysara Syauqeena said...

makcik: harap2 dpt hadiah..hehehe

ezan: tq sbb follow blog saya...

Mummy_Sofea said...

gudluck 4 syauqeena..

azzamoro said...

good luck for this contest..:)

Ibu_Mysara Syauqeena said...

Mummy_Sofea: tq..teruja dgn 1st contest nih..hehehe..btw akak g umah dylla nnti insyaAllah

azzamoro: tq tq....harap2 ada la rezki baby PMS yer...