Beautiful Followers :-)

Monday, October 19, 2009

Majlis Pernikahan Adik on 22 September 2009

fuhh..arini baru ibu ada masa sikit nk update blog..kalo tak smpat update untuk entry contest ajer..hehehe..k la, since ni dah backdated nyer citer, tp ibu nk publish gak.tak kire la....hehehe..
ok masa raya ketiga aritu (tk sedar arini dah 30Syawal rupanya), adik ketiga ibu selamat melangsungkan pernikahan dengan jejaka pilihan hatinya..jangan taktau macam muka aaron aziz pon ada...hehehe...anyway selamat menempuh alam rumah tangga adik, jangan malas2 lagi, be a good wifey (tau dia baca blog ni, hehehe)...papepun layankan jer piccas hari tersebut iyer..Selamat pengantin baru to MARAHAINI INELES AND EN JAMIL..(ibu n family mmg suka panggil dia dgn ada ENCIK kat depan sbb macam cite madu tiga tu..n nk tau mak ibu siap cakap "Selamat Pengantin Baru En Jamil" (read: macam cite madu tiga itew) lepas majlis selesai...hehehe


ibu, abah and baby PMS sebelum majlis bermula...theme that day green our earth..


ala baby PMS, comey la tu lentok2 gitu ngan maksu yer..



ibu, adik adik wih mak...


our family..tinggal bakal adik ipar je tkde, hehehe..


sempat lagi ibu abah n baby PMS berposing2 gitu..hehehe


bakal adik ipar dinikahkan sendiri oleh abah...(wah masa ibu dulu takpun abah?)..hehehe..

lafaz bacaan taklik..kalau kat kedah pengantin lelaki kena baca dalam tulisan jawi tau..so saper2 nak kawen dgn orang kedah kena prepare tau (nasib baik hubby ibu success dengan jayanya)...


selamat akhirnya....

her new life and family...


ibu with my sis...lain kan kitorang?wink wink

mak with her new son in law...mintak restu ye en jamil..hehehe


separuh daripada family yang datang..

3 comments:

Naz-Segalanya disini said...

kak lisa...apa mkna ineles tu..ingtkan glamour name akk..

Ibu_Mysara Syauqeena said...

la nazz, tu nama abah k.lisa la..hehehe tp mmg glamer pe kan? 1 dalam malaysia je tau....makna?emm rasanya tkde mkna la sis...ni kes orang dolu2 tulis nama tk btul la..hehehe

Naz-Segalanya disini said...

kak..macam nama org portugis