Beautiful Followers :-)

Friday, October 16, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Dah lama ibu tak update blog, sekali dok blog hopping jumpa plak contest ni kat smileykidz...So ibu dengan suker ria nya nak join contest ni walaupun cukup la susah nak amik picture si baby PMS ni senyum2 menawan gitu...So ni antara pics yang berjaya ibu snap masa baby PMS tengah senyum dan ketawa..siler la puan penganjur tengok2 belek2 pilih2 bagi hadiah pics baby PMS yer...Ibu teruja dengan hadiah pertama itu..hehehee..


sampai meleleh2 air liur baby PMS kena agah ngan maksu..



wah nampak lesung pipit anak ibu ni (ni sama dengan ibu lesung pipit sebelah kanan)..


senyum seindah suria..senyumanmu menceriakan hari ibu..



*******************************************************************************
Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan


ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************
Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.


Cara2 penyertaan?

Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda --> sudah yer

Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini --> siapppp

Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda --> ok done

Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. --> berehhh

Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. --> My name is Putri Mysara Syauqeena binti Syamsul Razman (sebut dalam satu nafas yer,hehehe)...I am 5 months old and I like to smile and giggle when Ibu and Abah play with me...(amboi speaking london ye anak ibu nih..)

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .

AMARAN: no link back will be disqualified

Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

****************************************
Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.

Ceria kan senyuman tu?

SO apa tunggu lagi??

Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....

Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com

1 comment:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography