Beautiful Followers :-)

Tuesday, October 20, 2009

Baby PMS dah nak merangkak..

tulis title entri ni pon ibu dah seronok..mana tak nya anak ibu ni skang dah bergoyang2 nak merangkak dah...dalam usia dia 5 bulan 2minggu ni, rasanya perkembangan anak ibu agak cepat..tulang dia cepat kuat kot berkat susuibu ni...ibu tk riak ibu tk bangga diri tp itu la yg ibu rasa yer..kalo ada yang terasa meluat ngan ibu, ibu mntak maaf yer....
ok back to the topic, kelakar pon ada biler tgk gaya dia nk dok bergoyang2 inul tu....skali skala mmg tersembam la muka dia ke depan, nasib baik la ada tilam n carpet kalo tak mau meraung si tecik tu...actually dari minggu lepas lagi dia dah camtu, tp skang makin kerap dah angkat badan dia tu...ibu siap kata dah macam siput rupanya...hahaha...kalo menyulur ke depan pn bukan main laju je skang..pusing 360 darjah, golek2,  jerit2, sembang2 bahasa dia memang dah expert dah....faveret dia nk amik remote astro dia la..mmg ada 2 remote, so 1 tu jd hak dia la..mau tgh2 tgk tv, ter off sdri keje baby PMS la ni..pastu  pnuh la air liur dia kat remote tu..bagi toys dia tknak, nk remote tu gak, penah try bagi remote lain, dia tknak..amboi dia cam tu remote astro..wakakakaka....tp pics ni tk berapa nk clear sbb si baby PMS ni asyik nak bergoyang2 jer...


nanti ada pic baru dia merangkak ibu masukkan yer...tungguuuuuuuuuuu

5 comments:

Mummy_Sofea said...

wah go go baby PMS..bestnya da nk merangkak...cute jer

Ummu Qaisara said...

wah cepatnye baby pms ni merangkak..

Ibu_Mysara Syauqeena said...

Mummy_Sofea: tu la sis, tk sabar nk tgk dia merangkak, mau satu rumah dia tawaf nanti..hehehe

Ummu Qaisara: tak merangkak lagi, tp dah goyang2 inul gitu nk ke depan..tp muka yang tersembam dulu la...hehehe

ibu_qaisara said...

cepatnya baby PMS nk merangkak..Qaisara baru angkt punggung je..tp gaya Qaisara cm nk duduk..pengasuh kata Qaisara ni duduk dulu rsanya bru merangkak..

Ibu_Mysara Syauqeena said...

ibu_qaisara: Alhamdulillah...agaknya tulang dia kuat kot sbb susuibu, hehehe...tp ada jugak baby yg lagi cepat rasanya..wahh qaisara nk duduk dulu ye baru nk merangkak?hehehe,,tp ada baby mmg tk merangkak terus duduk..harap2 baby PMS ni ikut step yg btul la..hehehe