Beautiful Followers :-)

Tuesday, October 20, 2009

Aksi baby PMS ber sunglasses...

masa balik kedah aritu kan ibu g berkelah (tgk entri ni), masa on the way balik, saje2 la ibu pakaikan sunglasses en suami kat baby PMS, pastu try plak abah ibunya glasses, tgk la gaya dia bila pakai tu..cam tau2 jer menda tu hold kt atas hidung, dia pon dongak la kunun2 tahan spec tu tk bg jatuh..pecah perut kitorang bergelak dlm keta tgk gelagat dia..pastu leh je baby PMS wat muka selamba je...hehee....
*
*
*
*









p/s: abang, nampaknya kena beli sunglasses dah utk baby kite ni..hehehe....

6 comments:

Mummy_Sofea said...

amboi2 anak dara ni da pndai nk melawa yer....

Ibu_Mysara Syauqeena said...

hehehe....ye la sis, dah pndai nak melaram sekarang..hehehe...nanti sofea pon camtu la tmbh ada mummy yang vogue2 gitu...

Mardiana Alias said...

salam ziarah follower mydearshoppe ni...jom jenguk blog...ade kutu cd lunatots & coolababy.jemput join ye.

Amboi...bergayanye dia!

Naz-Segalanya disini said...

wakakaka..bijak bijak

Mummy Fia said...

amboi melaram... glemer betul..!

Ibu_Mysara Syauqeena said...

naz: tu la dah banyak akai skang ni..hehehe

Mummy Fia:hehehe sekali sekala melaram..dia plak leh maintain je spec tu..hehehe