Beautiful Followers :-)

Monday, February 22, 2010

Kemenangan yang tidak disangka sangka

sejak ibu lama tak berblog ni, mmg la ibu dh lama tk join memana contest.....cuma dok tunggu 1 reslut contest yg paling lastest ibu join...tup2 ari jumaat aritu dah kluar result.lama gak la tunggu keptusan contest ni n hampir2 lupa dah pon...

bila tengok2 tak sangka nya....PMS menang tempat pertama untuk contest baby ber cd ni...memang tak sangka2 sbb tak penah menang pon kan bfore ni....dah tu, submit entri pon dh last minit...hehehe...yg bestnya hadiah dia dpt lagi 1 cd utk pms....so dh bertambah la koleksi cd pms dh jadi 22 helai.....

Alhamdulillah ada rezki pms kali ni..ni la pic yg ibu pertaruhkan...pms tgh suka suki kena lambung sgn paklang nyer...tima kasih gak pada paklang pms sbb dialah pms suka benar dlm gmbar ni..hehehe


tq pada kak ila (sebagai tuan rumah) n kak yong (sebagai juri) nyer....keputusan penuh kat sini yer...

harap2 pasni ibu lagi bersemangat utk join contest2 yg lain...hehehe

6 comments:

LoVEaQshA said...

wah tahniah PMS..!!~
rzeki PMS tue,chaiyokla..

Ibu_Mysara Syauqeena said...

sis zura: welkam2....tu la ada gak rezki pms nk menang contest..hehehee

ezan said...

tahniah PMS... :)

Mummy_Sofea said...

tahniah PMS..bertambah lagi CD PMS...

Ibu_Mysara Syauqeena said...

ezan: sama2...ye la mysarah pon dh banyak gak menang contest kan, so adik mysara pon nk follow jugak la..hehehe

Ibu_Mysara Syauqeena said...

Mummy_Sofea: tu la sis, ada rezki PMS dpt cd free lagi..hehehe