Beautiful Followers :-)

Monday, February 22, 2010

dua hari lagi....

apa yang ibu dok kire dua hari lagi ni ek?jeng jeng jeng...

tanggal 24 February ni genap la 3 tahun perkongsian hidup ibu dan en suami....kejap je rasa dah 3 tahun....tp ibu still takde prepare apa2 pon utk anniversary kali ni....tapi hadiahnya?yang tu nnti ibu citer yer..skang takleh citer lagi la kan..hehehe....

oooo agak2 apa la en suami nk bagi kan?ibu dah bg 1 lagi hadiah advance pada en suami ---> 2nd baby....hehehehe...ok la kan kire hadiah la tu ek?so apa2 pon tunggu je la 24 hb ni.....

4 comments:

Mimie Fazira said...

wahh byknye entry ... lenguh mata acik mimie baca ... anyway eppy becoming annivesarry ...

Mummy_Sofea said...

happy 2nd anniversary in advance mysis..moga berkekalan hingga pintu syurga...

Ibu_Mysara Syauqeena said...

mimie:hahaha..tetiba meroyan nak buat entri..gitu la jadiknya...ekekeke...

Ibu_Mysara Syauqeena said...

Mummy_Sofea: tq my sis....semoga kekal selamanya...amin....