Beautiful Followers :-)

Monday, January 18, 2010

utang tag yang pertama..hehehe

emm arini ibu try la setelkan hutang tag dari mama amirah ni..

Snap the picture of both inner and outer of your wallet :


Introduce your wallet brand, price & where you buy :

-oo purse kali ni en suami yg belikan..rasanya dlm bulan 7 tahun lepas kat Sogo...kire hadiah kecik utk bday ibu la..hehehe...brand Alain Delon...masa tu tgh sales so murah la sikit...rega dia kalo tak silap ibu rm79 gitu la...ibu suka ngan purse ni sbb en somi yg belikan kan..so bermakna tau....

 
Take out whatever inside your wallet.
-take out whatever?hehehe....ibu tunjuk la serba sedkit apa yg ado yer...ekekeke
cam biasa IC(warganegara tau walaupon nama ibu ramai yg peliks n igt tu nama glamer gitu,hehehe), lesen moto ibu & road tax, kad cimb (gaji ooo), kad CIDB (wajib utk masuk site, dh nk expired ni next month) & kad Ahli Puteri UMNO (ekekeke, jangan marah aaa)...


-pastu ada kad insuran Prudential PMS & ibu, kad Plus One SenQ, MPH kad, jusco kad (penting ni,ekeke), kad tesco, Anakku & Hytex(World of Cartoon)..tak lupa gmbr pasport ibu n en somi..alamak gmbr PMS tk masuk lg ek..tkpe nnti ibu letak ye sayang...


-ha ada gak IC PMS, surat nikah yang dh di shrink kan(surat lg sebab Kedah takde keluarkan kad nikah), name card ibu (kot2 terjumpa kengkawan leh bagi) dan setem (gara2 lebih masa hntar kad raya tahun lepas, hehehe)..


-ha yg ni latest item dlm purse ibu, scan pic of my 2nd pregnancy (nnti ibu citer pasal 2nd pregnancy ni)..hehehehe.so ibu smpan dlm purse ajer..





Tagged other person (wah ibu suka)..kasik kerja rumah sikit yer..buat jangan tak buat aa...
-kak long
-fad
-ezan
-dylla

dan pada semua yg baca entri ni..hehehee...

p/s:makcik nurul, setel aa utang tag..lagi satu nnti free den buat yo.....

5 comments:

Mummy_Sofea said...

waaahh dilla pun kena tag...ok2 nati dilla bt kja umah ni ek..

Ibu_Mysara Syauqeena said...

hehehe..bagus bagus..rerajinkan ye buat homework cikgu bagi nih..hhehe

Ibu_Mysara Syauqeena said...
This comment has been removed by the author.
Iryani Noor said...

ehmm ehmm.. hello.. lisa pregnant lg??? congratss2 =p.. ada member pms nak main samer2.. take care =p

Ibu_Mysara Syauqeena said...

yani: hehehe...a'aa dah 9weeks...nnti leh geng ye baby....