Beautiful Followers :-)

Tuesday, January 26, 2010

Mari membaca & tengok tv...

hari ni ibu cam free sikit so amik peluang ni nk hapdate la blog ibu nih...hehehe...dalam dok godek2 pc ni td, terjumpa plak gmbr2 ni...gmbr sapa lagi si kecik PMS ni la..masa ni pms nk masuk 6 bulan..dengan baju cekci2 nya..hehehe....layan la piccas je la yer...

emm lagu apa ni ibu?

 row row row your boat sayang.....

ooooo..best jugak lagu ni ibu...

"......................." (konon2 tgh nyanyi la tu)..hehee


oo ni lagu 5 little ducks plak sayang..

dah mula bosan la tu...

ha jom tgk tv plak la....smpai terlondeh2 baju2 ha...

khusyuk btol tgk DIBO..smpai ibu panggil pon tknak pusing dah....


sikit pon tak berganjak...

dibo dibo dibo....

smpai terlangut2 kepala tu sayang oi...

dibo dah abis dah ibu....

p/s:abaikan keadaan persekitaran pms tu yer...hehehe....

4 comments:

Az Rina said...

lahai, cumeinye pms..debab gitu..

leh tnye tak, pms tu ape? heheheh..

Mummy Aqil said...

bljr rajin2 smp cucur atap...heheheh ke slh???

Ibu_Mysara Syauqeena said...

Azrina: PMS tu initial dia---Putri Mysara Syauqeena....
debab ke?skang dh tak debab..lasak nye dia skang....

Ibu_Mysara Syauqeena said...

Mummy Aqil: smpai cucur atap?btul mmg btul tp cucur atap pon nk cari skang payah dah....hehehe...banyak cucur asbestos je skang...hehehee