Beautiful Followers :-)

Tuesday, January 26, 2010

CONTEST MIELA77 AKSI BABY BER'CD'ING

Perhatian!!! ini adalah entri melekat..kalo ada entri terbaru kat bawah la yer....

betul2 last minit nye keje la ibu ni..dah arini tarikh tutup baru terhegeh2 nk wat entri psal contest ni..hehehe...tu pon pas k.iela dok suruh2 jugak wat entri..so ibu wat la entri contest ni ye lagipun mmg cd2 pms ibu beli kt miela77 pon...

syarat2 dan hadiah contest leh tgk kat sini

so ni la aksi si baby PMS ber'cd'ing....memandangkan k.iela takde state kan berapa gmbar leh masuk, ibu dgn suka2 hati je letak 3 gmbar yg smpat ibu godek2 dlm pc ni ha....

Nama: Putri Mysara Syauqeena binti Syamsul Razman
Umur masa gambar diambil: 6 bulan++
Umur sekarang: 8 bulan++


gamabar ni masa raya haji lepas..paklang pms dok lambung2 dia bukan main suka lagi gelak smpai terkekeh2....ni cd coolababy white colour

gambar ni pon masa raya haji gak, dah ala2 mak nenek dah dgn serkup ibu tu...masa ni pakai coolababy colour pink tapi nmpak sikit je plak cd nya..hehehe


gambar ni ibu suka sebab pms tak pakai sluar pon cuma pakai cd tp pandai plak berserkup....hehehe...atas tutup bawah buka..opppssss....

ok la k.iela, hope dah memenuhi syarat2 nye ye..mana tau last2 minitnya entri ni bwak tuah..siler la pilih yang mana berkenan di hati tu yer...hehehe...muge2 ada rezki pms...aminnnnnn

3 comments:

Mummy_Sofea said...

gudluck PMS..cute sgt..

Miela77 said...

Salam...sori sebab amik masa yang lama tuk announce pemenang...x mo da suh cik abg jd juri..mujur daku dapat bodek sorang lagi juri...huhuhu...tp ada berita gumbira..apa ye..tunggu...

kakyong said...

tahniah putri mysara...