Beautiful Followers :-)

Friday, January 29, 2010

C.U.T.I C.U.T.I C.U.T.I

bestnya arini dah jumaat kan?yang bekerja di KL (termasuk la ibu) mesti la lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii best7x sebab ari isnin ni kan cuti jugak sempena hari wilayah....hehehe....so kengkawan yg keje kt Selangor ke, Perak ke mana ke jangan jeles tau kitorang cuti panjang..ekekekee

memula rancang nk balik kampung tapi memandangkan hujung bulan Feb ni nk balik jugak, so ibu bercuti di KL ajer, tp tu pon dah penuh dgn aktiviti......sok (Sabtu) g birthday party Danish Wafiq, ari ahad lak ada knduri kawen kat Shah Alam...tinggal plan ari isnin je tak sure lg nk buat apa....

so apa aktivti kengkawan yg lain smpena cuti yg panjangggggggggggggggggggg ni???hehehe...

jom kita jeleskan nurul, ila dan mereka2 yang bekerja isnin nanti...ahakssss

4 comments:

Mama Kyra said...

oo ibu pms cuti pjg ek..syok la pms leh manja2 kt ibu dia..dh siap planning ek..

Ibu_Mysara Syauqeena said...

eja:hehehe....tu la pasal....sbb pms kena tinggal kan semalam so ni coti lama sikit leh manja2 kan dia..

mama... said...

eleh.. x herann.... ;p

Ibu_Mysara Syauqeena said...

hahaha..jeles la tu makcik...wakakaka...best la en bos tido kat umah ngan amirah senin ni..hehehehe