Beautiful Followers :-)

Thursday, September 17, 2009

Salam Aidilfitri

Hmmmm, pejam celik pejam celik lagi baper hari je lagi nak raya kan?ibu sure smua dah tk sabar nk raya kan?kan?(termasuk la ibu ni..hehehe)...
tahun ni ibu beraya kat rumah en suami kat langkap teluk intan (sekampung dgn ibu QIQA)...patutnya raya tahun ni turn ibu tapi memandangkan nnti raya ke3 adik ibu nk dinikahkan oleh tok kadi, so ibu dgn rela hati bertukar turn tahun ni...ala bukan jauh mana pon....pagi raya kedua lari cabut la balik kedah dahhhhh....hehehe...ampun ye en suamiku....
so tema tahun ni adalah merah makngah selepas purple tahun lepas...tp yang lebih ibu tunggu2 adalah dgn kehadiran si tecik chomels ibu ni la..ye la tahun lepas dalam perut ibu lagi tahun ni jenuh la nk berdukung anak ibu ni...hehehe...tkpe ibu rela sayang...janji banyak duit raya masyukk yer....heehe...
ibu masih tak smpat nk snap pics baju raya si tecik ni...asyik terlupe ajer (makin tua dewasa kah ibu ni?)
ibu akan bertolak balik ke langkap hari sabtu ni lepas en suami habih keje kul 1 tu..mybe dlm petang skit dekat2 berbuka ke smpai la kot..insyaAllah....doa2kan perjalan kami selamat pergi selmat pulang...
pada semua yang baca blog ibu ni (ada ker), ibu ucapkan Salam Aidilfitri, maafkan segala kekhilafan diri, mana tau ada entri ibu yang buat orang terasa or berkecil hati, ampun maaf dipinta..yang balik ke kampung, drive elok2, jangan lumba2, sabar n jgn guna emergency lane ye, bahaya!!!
insyaAllah ibu nk wal small open house (kalo jadi la), nanti ibu bgtau n jemput kengkawan semua..umah ibu kecik so takleh serbu ramai2 tapi kena bawak duit raya hadiah utk mysara syauqeena tau..hehehee....
Ok la Selamat Hari Raya.....

5 comments:

Mummy_Sofea said...

kak lisa..semoga selamat sampai yer...xsabarkan nk raya ngn si comel 2..nti tgkp pic byk2 k...ermm harus ajak dilla yer open house nti...nk sgt jumpa akk..asyik ym ngn msg jer...selamat hari raya..

nur rabiatul adawiyyah said...

selamat hari raya juga..dah plan ye nak wat open house..

Ibu_Mysara Syauqeena said...

dylla: dear sis, insyaAllah..kalo tak jadi pon open house, pintu umah akak sentiasa terbuka..datang la nnti bwak sofea k..

atul: jmput la dtg umah nnti....tk payah susah2 bawak duit raya utk mysara..hehehhe

nurshariza mohmad samiri said...

selamat hari raya.. insyaallah kit jumpa nnt di kedah dgn tema merah makngah...

Mrs. Fedex said...

selamat hari raya lisut..
maaf zahir batin..