Beautiful Followers :-)

Wednesday, September 16, 2009

Aktiviti ibu kat opis...^_^

aktiviti ibu dah mmg la dari start masuk keje lepas pantang dah berjalan tapi baru berkesempatan nk amik pics sbb bawak camera arini..nmpaknya sejak ber blog ni ibu kena la usung camera buruk ibu ni kemana2 je kan?....cam biasa aktiviti ibu bermula jam 10pg, then kul 2ptg n then kul5 before balik....tp since bulan puasa ni smpat 2x je per day..ok la dari tk buat langsung kan?ngeeee
Alhamdulillah production ibu still maintain cam hari biasa tapi amatlah dahaga yang amat (apa ayat ibu ni?)...sbb tu dpt 2x jer kt opis...ibu tetap bersyukur susu ibu masih banyak..pada kawan2 ibu yg down tu, jangan putus asa k...teruskan pumping n insyaAllah rezki untuk anak2 kite tu tetap ada...
ini la wajah kesayangan hamba yang comel dan happy ketika masuk tmpat aktiviti..hehehe
beg tangan wajib ibu ke opis....
di pertengahan aktiviti....kadang2 ibu leh tertido sampai tersengguk2..ngeh ngeh ngeh
jeng jeng jeng....hasil selepas dlm 15 minit gitu....Alhamdulillah...
ada ofismate yg tau ok la, yang taktau plak tgk ibu dok usung beg ke hulu ke hilir tu msti tnya "kluar g site ke?"hehehe..ibu snyum je la...tp amatlah besyukur sbb bos ibu paham n tak kesah kalo ibu hilang pegi pam & tido kejap kat surau tu..hehehe....janji keje maintain siapp....

3 comments:

Naz-Segalanya disini said...

wah banyaknyer kak lisa..naz pam sekali je sehari..tu pun leh dpt 90z je paling banyak..selalunyer sebelah mesti cket..

Aqsha n Nurul said...

aktiviti ibu mysara kt opis :-

pagi - chatting...update blog
tgh/hr - chatting lg... update blog lg...
ptg - lg2 chatting... lg2 update blog...

hahahahah... jgn mare makcik....;p

p/s: mysara, ibu awk ni pekerja yg bagus tau!! ;)

Ibu_Mysara Syauqeena said...

naz: Alhamdulillah rezki mysara...yg penting kena rajin pam( walaupun k.lisa pon dh dtg pnyakit M ni) tp lepas raya ni kena giat kan balik....hehehe

nurul: oit makcik....smpat lg ek sedas kena kat den....ala chatting pon ngan sape kan?kan?huhuhu