Beautiful Followers :-)

Wednesday, September 16, 2009

Mysara dah 4 bulan....

pejam celik pejam celik anak ibu ni dah 4 bulan..check up dia dah 6.7kg with 66cm (macam rendah je anak ibu ni macam ibu kah)..hehehe...tapi tkpe ibu bangga dgn anak ibu ni...anak ibu dah rancak menerap, dah pndai pegang barang n suka peluk2 Barney dia yg maksu dia bagi tu...dah pndai hulur tangan nk pegang brang n slalu yg jadi mngsa rmbut n spec mata ibu la....hehehe..n dah pndai merajuk (ikut ibu kot)..hehehehe..tengok la jelingan manja dia tu....kat mana dia nmpak camera ke hp ke msti post bukan main..ha ni la cow2 n barney mysara yg ibu cakap tu..kalo dapat cow2 dia memang abih dia gigit2 sbb ada ring kan kat kaki tu...barney tu plak smpai dah nk koyak jahitan dia..hehehe...cow2 ni so attractive dgn colors sbb tu mysara suka...
bulan pose ni production agak down tp tetap leh maintain supply utk mysara...ibu dh tinggal 4 hari puasa sbb tak tahan sgt....lapar tu blh tahan lagi tapi dahaga tu buat ibu rasa tak tahan...n smpai rasa nk pitam....lagipun ibu menyusukan mysara maka dibenarkn berbuka puasa...Allah tahu niat ibu...

2 comments:

Aqsha n Nurul said...

wah, jelingan menggoda u... heheheh

Lisa Ineles said...

hahaha....ntah sape la yg nk digodanya....