Beautiful Followers :-)

Tuesday, September 8, 2009

Happy mood...

ibu tgh seronok gumbira hati tak terkata nih...baru lepas mengerah kudrat mengepam utk si tecik tu...tak ku sangka hasil torehan amatlah membanggakan pagi ni...dapat almost 12oz...huhuu....smpai kena tukar botol time ngepam sbb penuh..nasib baik kali ni susu tak backflow lagi macam dulu.....tu yg buat ibu happy sesangat2...ye la dlm bulan2 pose ni kalo dpt >10oz tu dah kire rahmat la sesangat....dh 18hari kite berpuasa ni la pencapaian terhebat..kalo tak sebelum ni dlm 8-9oz je paling banyak per session...Alhamdulillah masih banyak rezeki untuk anak ibu...

sebut pasal si tecik ni, malam tadi dia dah tunjuk skill terbaru...amik kaki nk masuk mulut...huhuhu....smpai tknak tido sbb nk gak cuba masuk kaki tu..(orang tua2 kata kalo baby dah pndai masuk kaki dlm mulut dia nak mintak adik..adakah???)...huhuhuu....pastu dah pndai pusing balik biler menerap..agak cepat perkembangan anak ibu..seronok ibu tengok, hilang penat sehari bekerja tgk telatah dia..pastu ntah apa yg disembangnya pon tktau la..tgk tv siap bercakap2 dgn tv...barney dia plak dah berlenjan dgn air liur dia..hehehe...pastu kalo dapat cow2 dia siap main tarik2 telinga cow2 dia (next entry ibu tunjuk barney n cow2 dia naa..)...





4 comments:

Naz-Segalanya disini said...

uiks..masuk kaki dlm mulut?sama mcm rikazz dulu.3bln kaki dah berjaya dlm mulut sampai org tego..dah preggy lagi ke?tahniah syauqeena dah pandai pusing sendiri

Mardiana Alias said...

Salam Kenal Lisa,

comey bb u and tahniah sebb breastfeeding ye.
berminat dengan LUNATOTS CLOTH DIAPER? Boleh dptkan secara PERCUMA dengan join simple contest kat sini

http://mydearshoppe.blogspot.com

tarikh tutup contest esok ye dear. sy br dpt blog add lisa melalui comment yg lisa tinggalkan di blog Mummy_Sofea

jemput join ye...

Lisa Ineles said...

nazz: tu la pasal...dah puas kena ngusik dah ni kata mysara dah mntak adik....huaaaa....

mardiana:salam kenal jugak...ala contest tk smpat join la dh terlepas harinya....next time insyaAllah...tq anyway for ur invitation

Mardiana Alias said...

Dear Lisa.
Masih smpat kalo nak join.tarikh tutp 15 Sept.Just try ur luck.