Beautiful Followers :-)

Wednesday, August 26, 2009

Salam Ramadhan..



Selamat berpuasa semua....tahun ni 1st time puasa dgn my princess...agak mencabar sebab aku fully exclusively breastfeeding....ye la mysara pon baru nk masuk 4bulan tgh rancak menyusu orang kata..nasib baik stok dlm freezer tu tak jejas lagi..Alhamdulillah...




emm sambut puasa aritu igt nk balik kedah, tp tup2 mak abah aku buat surprise datang kl...apalagi mmg mewah la dpat makan yang sedap2....nasi ulam lagi, tu faveret aku tuh..dgn asam pedas keladi n ayam masak merah....wah muncit la jugak perut ni makan...hehehe... kitorang masak siap2 n petang tu smpat lagik g ikano n ikea(5min je dari umah)..hehehe...




2nd day puasa kitorang kluar g sogo n jln tar...pakat2 naik lrt sbb tk muat keta(keta daku kenari jer)...dalam lrt smpat lagi bf mysara....ada la 2 3 orang depan aku tgk2 gak mula2 tu tp dah aku pakai nursing cover tkde hal la...




kat sogo smpat la rembat baju raya utk mysara...ibu ni pantang tgk baju baby girl..geram sey...beli hat skali utk dia n terus pakai sbb kt luar panas...comel tak?hehehehe..
ibu pon rembat sepasang sandal utk raya(lama dah tk beli kasut since preggy) n sluar utk abah mysara..dh abih kt sogo kitorang kluar ke jln tar tgk2 dh dkat kul 5..so tkde la pusing2 sgt..tp smpat lagi beli kain telekung baru utk mak n MIL aku...ok la sbb tahun ni tk smpat nk beli baju raya..hehehe...(asyik beli utk mysara jer)....
balik tgk2 dah kul6..nasib baik ada the best chef kat umah(mak aku la)..so dia pon start masak, aku n hubby kluar g pasar ramadhan tgk apa2 yang nk beli...last2 beli otak2 jer..naisb baik sodap....mmg sedap la makan masakan air tangan mak...

3 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

comelnyer Syauqeena dgn cap tu..salam terjah..dh buat blog ropanya..hehe

Lisa Ineles said...

hehehe..salam menerjah blog daku ina....ala blog pon baru je..baru nak berjinak2 gitu..kihkihkih....

.:.:ArMiZa:.:. said...

tembamnya mysara..
pipi labuh btl..