Beautiful Followers :-)

Friday, August 28, 2009

hoorayyy...

yahoo..arini dah hari jumaat...sok nak balik kedah dah....smbut merdeka kat sana la kononnya...konpem highway jam punya la....tp sblum balik tu ada keje nk kena submit ini hari..adeh la...dah 2 mlm aku tido awal, kul 9.30 je dah hanyut tertido dgn si kecik tu lepas nyusukan dia...kesian en hubby yang setelkan keje rumah....basuh baju, basuh pinggan, basuh botol2 susu n strelizekan...nasib baik la ada husband yg bleh wat keje..luv u la cayunk...

to all, selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 52.....one malaysia....peace no war....yang balik kampung hati2 di jalan raya...jangan berlumba2 plak...

2 comments:

QIQA said...

hamboi...baby sara... ibu tak jemput pun auntie datang rumah baru sara ye... dok tunggu jugak jemputan.. last2 jumpa sendiri..bila nk blk langkap pulak

Lisa Ineles said...

alamak auntie dia..sorry la...tak launch pon lagik rumah mysara ni..hehehe....tp ok la dah jupe kan?hehehe...balik gak langkap tp singgah je kot..nk tk nk kena singgah..hahahaha