Beautiful Followers :-)

Monday, September 24, 2012

Lagi testimonial hebat Premium Beautiful!!!

Salam Beautiful readers semua!!! salam pagi isnin...jgn ada mood monday blues yer....hehehe
Lisa masuk keja pagi ni dgn berita gembira lepas dapat whatsapp dari my customer Kak Nani...igt lagi entri pasal dia di sini yang turun almost 10kg tu? ha hari ni dia whatsapp plak gambar dia before and after wearing the magical corset Premium Beautiful ni...

macam mana kak Nani boleh turun smpai 10kg ni? first sekali pakai macam disarankan at least 8jam sehari, banyakkan minum air masak, n of coz sebab dalam PB ni ada fungsi FIR yang membantu pembakaran lemak lebih cepat...dia sendiri cakap kalau seblum ni makan tak hengat dunia tp sejak pakai PB food intake lebih terkawal, makan la apa yg nk makan macam selalu tp portion makanan tu jadi lebih kecil itu je...

kak Nani BEFORE

kak Nani AFTER 
(time ni dia tak pakai PB tapi still nampak lebih slim dari dulu)


Lisa yang tengok ni pon rasa teruja n excited sangat..mana taknya, dapat bantu orang lain kan....pahala pon dapat ye tak??ha sape lagi kat luar sana tu yang masih teragak2 dengan Premium Beautiful ni, jangan tunggu lagi....takkan kita nak tengok testimonial orang je, baik buat testimonial diri sendiri ye dak? heheh....Lisa sendiri tak sabar nak pakai balik Premium Beautiful dalam pantang nanti, inshaAllah...n more pics of real testimonial to come!!!

nak baca lebih lanjut boleh tgk blog kak nani ni at http://troynani.blogspot.com/2012/09/hasilnya.html

yang penting bila dah ada Premium Beautiful tu kena la PAKAI, jangan dok sorok dalam almari sebab bukan almari yg nak pakai kannnn....u can make a different too!!! tak susah, just terus contact lisa k...


get ur FREE consultation and demo NOW!!!

call / sms / whatsapp Lisa 016-4178437

emel: mal_star7@yahoo.com

facebook: marlisa ineles



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)