Beautiful Followers :-)

Monday, May 10, 2010

Happy 1st Birthday my dear Princess!!!!!!!!!

pejam celik pejam celik tak sangka anak ibu ni dah setahun pada 4hb Mei lepas...masih igt lg saat2 nak melahirkan dia setahun yg lalu.....mmg 1 kenangan indah yg tk dpt dilupakan (sakit tu lain citer la kan..hehehe)
sempena hari lahir dia, ibu, en suami n family buat majlis kecil2an kat rumah tok n tokwan dia la since ibu dah menetap kat SP ni....hehehe...ada laksa, bihun goreng s'pore (mama dania smpai tingat2 la ek), puding caramel, muffin, pulut kuning n rendang ayam etc...ramai jugak jiran2 yg datang smpai smpat buat doa selamat...hehehe...malas nk citer banyak2..layan gmbar je la kan....hehehe

the celebration begins

the birthday girl....purplish PMS

abah dan PMS... ibu dan PMS yang happy giler
birthday girl dahaga yer...

PMS tunjuk fish kat ibu...
 sengih tunjuk gigi la tusuka buat mulut cenggitu

memula je ok pakai pastu mula la nk mencabut je....

PMS & dania main sesama

the cake n cuppies...


cake cutting.....PMS lak kena buli calit dgn cream kek..hehehe

3 of us + 1 inside ibu....hehehe

ibu's family...
:-)

ok tu je la kot....ibu malas nk taip panjang2...boleh cenggitu?ekekeke


5 comments:

Naz-Segalanya disini said...

ha?kak lisa dah pindah sana ke?xdpt lah jmp

Ibu_Mysara Syauqeena said...

ye la nazz oii...dh sebulan pon....hehehe...cuma tak smpat nk berstory kt blog ni....hehehe....
jumpa?insyaAllah kalo ada gathering ke leh kita jumpa2 nnti kan?

p!nkerton said...

happy birthday PMS!
oh dah pindah SP rupanya.. padan la senyap aje hehe..

Aishah Md Isa said...

La... lisa dah balik Sp ka...!

azzizatul.huda said...

hoping into your blog, nice =)

visit me at http://tembakanpiksel.blogspot.com/ for an affordable outdoor family photo shoot session

thanks